Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران تأکید کرد که شهروندان تهرانی دریافت معاینه فنی را به روزهای پایانی سال موکول نکنند. به طوری که اگر پراکندگی مراجعات براساس ماه تولید خودرو باشد دیگر شاهد صف‌های طولانی نخواهیم بود.

به گزارش ایسنا، حسین مقدم با اشاره به افزایش مراجعات شهروندان به مراکز معاینه فنی در روزهای پایانی سال، بیان کرد: شهروندان در ایام پایانی و یا اوایل سال به مراکز مراجعه می‌کنند که سبب شلوغی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این تلقی اشتباه از سوی شهروندان وجود دارد که باید پایان هرسال، معاینه فنی خود را دریافت کنند در صورتی‌که هیچ مرکز معاینه فنی در کشور این ظرفیت را ندارد که یک‌شبه پاسخگوی حجم عظیمی از خودروها باشد.

مدیرعامل شرکت ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران با بیان اینکه بر اساس قانون، خودروها چهار سال پس از تولید شامل معاینه فنی می‌شوند، افزود: شهروندان باید در موعد مقرر نسبت به معاینه فنی خودروی خود اقدام کنند و با مراجعه در ایام پایانی سال، تجمع در مراکز را افزایش ندهند.

مقدم با تأکید براینکه گواهی معاینه فنی یک ساله صادر می‌شود و مالک خودرو می‌تواند پس از یک سال در همان ماه به مراکز مراجعه کنند، یادآور شد: اگر پراکندگی مراجعات در تمام ماه‌ها باشد شاهد صف‌های طولانی نخواهیم بود؛ علت تشکیل صف‌ها این است که به دلیل برخی ملاحظات مردم و مراجعه دیرهنگام، مراکز در این ایام شلوغ می‌شود در حالی‌که در دیگر ایام سال، ظرفیت مراکز معاینه فنی خالی است.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی براینکه چرا برای این دسته از افراد جریمه دیرکرد تعیین نمی‌شود، گفت: تعیین جریمه برای افرادی که دیرتر از زمان مقرر برای دریافت معاینه فنی اقدام می‌کنند باید در سطح کلان و توسط دولت انجام شود. موثرترین نهاد در کنار مراکز معاینه فنی، رسانه‌ها هستند و حضور پررنگ رسانه‌ها می‌تواند بخشی از اطلاع‎‌رسانی را به مردم ارائه دهد تا به دلیل ناآگاهی دچار اشتباه نشوند. 

ظرفیت معاینه فنی دو میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه خودرو در یک شیفت کاری

مقدم با اشاره به ظرفیت معاینه فنی دو میلیون و ۳۰۰ هزار دستگاه در یک شیفت کاری، عنوان کرد: در ایام عادی سال مراجعات کمتر از ظرفیت است اما در ایام منتهی به پایان سال، خارج از ظرفیت تقاضا داده می‌شود به طوریکه افراد مراجعه خود را به تعویق انداخته‌اند و چون خودروی آن‌ها فاقد معاینه فنی است باید به مراکز مراجعه کنند؛ ما هم موظف به ارائه خدمات به مراجعه کنندگان خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران با بیان اینکه این مراجعات خدمات‌رسانی را با مشکل روبه رو می‌کند و مردم را نیز در صف نگه می‌دارد، اضافه کرد: در این ایام با وجود اضافه شدن یک ساعت به ساعات کاری، تمامی مراکز تکمیل ظرفیت بوده و روزانه شاهد هفت هزار مراجعه کننده هستیم در حالی‌که روزهای دیگر سال، حدود سه هزار مراجعه ثبت می‌شود.

مقدم در ادامه از تکمیل ۵۰ درصد ظرفیت نوبت اینترنتی در ایام پایانی سال خبر داد و گفت: شهروندان در مراکزی خاص نوبت اینترنتی دریافت می‌کنند که به محل زندگی آن‌ها نزدیکتر است و یا اینکه تصورشان این است که نوع خدمات متفاوت است در حالی‌که هیچ گونه تفاوتی وجود ندارد و نیروهای انسانی این مراکز به صورت دوره‌ای به مراکز دیگر اعزام می‌شوند.

ارائه خدمات در تمام مراکز معاینه فنی تهران یکسان است

وی در ادامه افزود: برای مثال تصور می‌شود که مرکز بیهقی متفاوت از دیگر مراکز است؛ بیشترین مراجعات شهروندان به این مرکز است در حالی‌که مردم می‌توانند با مراجعه به سایت، مراکز سبز را که خلوت‌تر هستند انتخاب و در مدت زمان ۱۵ دقیقه معاینه فنی خود را دریافت کنند. مراکز معاینه فنی در کل شهر تهران پراکنده است؛ اگر شهروندان از پراکندگی مراکز آگاهی داشته باشند، می‌توانند انتخاب بهتری برای مراجعه داشته باشند.

مقدم با اشاره به اینکه در شهر تهران ستاد معاینه فنی مدیریت یکپارچه وجود دارد و این ستاد نمی‌تواند دوگانه کار کند، گفت: مراکز در برخورداری از تجهیزات، دستورالعمل‌ها و آموزش کارکنان با یکدیگر تفاوت ندارند و شرایطی وجود ندارد که دودستگی ایجاد شود؛ برای مثال می‌توان گفت که کارکنان به دلایل مدیریت و نظارتی شاید بیش از ۲۰ بار بین مراکز معاینه فنی جابجا شده باشند. 

مدیرعامل شرکت ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران با بیان اینکه در سال‌های گذشته چراغ خودرو با کمک صاحبان خودروها معاینه می‌شد، عنوان کرد: در حال حاضر در مرکز بیهقی، تست و کنترل چراغ خودرو با آینه محدب و بدون مشارکت راننده خودرو صورت می گیرد و این تصور در شهروندان ایجاد می‌شود که کنترل چراغ خودرو در این مرکز انجام نمی‌شود و شاید این موضوع یکی از دلایلی باشد که مردم تمایل بیشتری به حضور در این مرکز داشته باشند.

افزایش ۵۰ درصدی سالیانه هزینه‌های جاری در دوران کرونا

مقدم  با بیان اینکه کیفیت ارائه خدمات معاینه فنی با وجود افزایش هزینه‌ها در تهران تغییر نکرده است، یادآور شد: شهرداری تهران به ستاد معاینه فنی یارانه می‌دهد و اگر اینگونه نباشد نمی‌توان مراکز را مدیریت کرد؛ با وجود اینکه در ضرر و زیان هستیم برای افزایش ایمنی در تردد خودروها و جلوگیری از آلودگی هوا، خدمات‌رسانی را بدون هیچ تفاوتی نسبت به گذشته ارائه می‌دهیم. اگر قرار بود بنابر درآمد فعالیت کنیم باید تمام مراکز را متوقف می‌کردیم.

 وی با اشاره به درآمد ثابت مراکز معاینه فنی در دو سال گذشته و افزایش هزینه‌های جاری به دلیل شیوع کرونا، عنوان کرد: کرونا به مراجعات آسیب زد و در این شرایط، هزینه‌ها نیز نزدیک به ۵۰ درصد افزایش یافت؛ پیش از این با همین درآمد و با کمک شهرداری می‌توانستیم هزینه‌ها را پوشش دهیم اما در شرایط فعلی مدیریت سخت است.

مدیرعامل شرکت ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران با بیان اینکه دولت تعرفه معاینه فنی را مصوب می‌کند، اضافه کرد: ما پیشنهاد تعرفه جدید معاینه فنی در سال ۱۴۰۱ را اعلام کرده‌ایم که بایداین رقم  مصوب و ابلاغ شود. امیدواریم در اوایل سال آینده قبل از اینکه معاینه فنی دچار آسیب شود، این ابلاغ صورت گیرد؛ تعداد زیادی نیروی انسانی در مراکز مشغول به کار هستند و اگر نتوانیم هزینه‌ها را پوشش دهیم دقت و صحت عملکرد نیز با مشکل روبه‌رو خواهد شد.

به گزارش شهر، مقدم در بخش پایانی سخنان خود گفت: خوشبختانه در این ایام هیچ یک از کارکنان مراکز معاینه فنی با توجه به رعایت پروتکل‌های بهداشتی، به علت ابتلا به کرونا جان خود را از دست نداده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معاينه فني مراکز معاینه فنی معاینه فنی مراجعه کنند پایانی سال هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۱۳۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه ۱۳ هزار اردبیلی با ادعای نزاع به مراکز پزشکی قانونی

مدیرکل پزشکی قانونی استان اردبیل گفت: در سال گذشته ۱۳ هزار و ۶۷۸ نفر با ادعای جراحات ناشی از نزاع به مراکز پزشکی قانونی اردبیل مراجعه کردند.

نگار خوشنویس در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: از این تعداد سه هزار ۵۹۲ نفر زن و ۱۰ هزار و ۸۶ نفر مرد بودند.

وی خاطرنشان کرد: طبق آمار اعلامی از مراکز به طور میانگین بیشترین مراجعین در تیرماه با یک هزار و ۵۴۷ نفر و کمترین مراجعین مربوط به اسفند ماه با ۷۷۰ نفر بوده گزارش شده است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان اردبیل ادامه داد: با توجه به گزارش واحد آمار اداره کل تعداد مراجعین نزاع نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ که حدودا ۱۴ هزار نفر بوده است کاهش ۸ درصدی را نشان می دهد.

خوشنویس بیان کرد: بیشترین دلیل مراجعه به مراکز پزشکی قانونی استان و حتی کشور نزاع و درگیری است و افراد بعد از مراجعه به مراکز انتظامی و قضایی به مراکز پزشکی قانونی ارجاع شده و بر اساس نوع و میزان آسیب دیدگی و صدمات برای آنها گوهی صادر می شود.

کد خبر 6097145

دیگر خبرها

  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان کودکان و دانش آموزان در کاشان
  • خروج معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
  • خروج شرکت ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده 141 قانون تجارت
  • خروج ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران
  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران / ثبت اطلاعات گروه‌های خونی نادر برای مواقع ضروری
  • ثبت ۶ هزار مراجعه به مراکز مشاوره پلیس سمنان
  • کاهش ۸ درصدی مراجعین نزاع در استان اردبیل
  • ضرورت افزایش مراکز معاینه فنی خودرو در شهرستان‌ها
  • مراجعه ۱۳ هزار اردبیلی با ادعای نزاع به مراکز پزشکی قانونی